Concert Byron

Detalii
Galerie
Localizare
Concert Byron

Data: Joi, 4 Dec, 2014 ora 21:00

byron sunt o trupă de rock alternativ/progresiv înfiinţată în 2006 de către Dan Byron, fost membru în Kumm şi Urma. De atunci au susţinut nenumărate concerte în ţară, dar şi în străinătate, au înregistrat 5 albume de studio, au lansat primul DVD unplugged românesc şi au compus coloana sonoră a serialului HBO „Rămâi cu mine".

Haideţi joi, 4 decembrie, ora 21:00 pentru o întâlnire cu una dintre cele mai neobosite şi mai inovatoare trupe româneşti ale ultimului deceniu!

byron sunt o trupă de rock alternativ/progresiv înfiinţată în 2006 de către Dan Byron, fost membru în Kumm şi Urma. De atunci au susţinut nenumărate concerte în ţară, dar şi în străinătate, au înregistrat 5 albume de studio, au lansat primul DVD unplugged românesc („Acoustic Drama"), au avut un concert difuzat pe HBO Romania („Live Underground" filmat în Salina Turda, disponibil şi pe DVD şi Blu-ray) şi, cel mai recent, au compus coloana sonora a serialului HBO „Rămâi cu mine".

byron – Cu capul in nori
http://youtu.be/tLhjo-ahDb0

Haideţi asadar joi, 4 decembrie, ora 21:00 în Shadows Club din Oradea pentru o întâlnire cu una dintre cele mai neobosite şi mai inovatoare trupe româneşti ale ultimului deceniu! Intrarea la concert va fi 20 de lei.

byron:
Dan Byron – voce, chitară, flaut
Sergiu Mitrofan "6fingers" – clape, chitară, voce
Laszlo Demeter – bass
Dan Georgescu – tobe

 

Câteva poze din galeria Concert Byron pentru a-ţi stârni interesul; pentru mai multe click pe una din pozele afişate:

 

Date insuficiente pentru localizare.

Comentarii