Concert MAXIM la aniversarea celor 4 ani la Oradea Shopping City

Detalii
Galerie
Localizare
Concert MAXIM la aniversarea celor 4 ani la Oradea Shopping City

Data: Sâm, 17 Oct, 2015 ora 16:00

Sărbătoreşte cu Oradea Shopping City aniversarea celor 4 ani de FUN FOR YOU, sâmbătă, 17 octombrie 2015.

După 3 ani de concerte în care orădenii s-au întâlnit la Oradea Shopping City cu artiştii lor preferaţi precum Smiley, Loredana, Andra, Mandinga, Vunk sau Elena Gheorghe, anul trecut au avut parte de un show complex cu Cristian Gog – mentalistul care a ridicat în picioare elita magicienilor din România şi Claudia Stroe – bubble artist, 2015 vine cu un nou concert – MAXIM!

Sărbătoreşte cu Oradea Shopping City aniversarea celor 4 ani de FUN FOR YOU, sâmbătă, 17 Octombrie 2015.

Distracţia începe de la ora 16:00, pentru cei mici, iar mai târziu de la ora 18:00, mult aşteptaţii băieţi de la MAXIM vor incedia scena cu hiturile lor, printre care şi noul single “Atât de bine”.

Copiii vor fi aşteptaţi la KIDS CORNER, unde vor fi întâmpinaţi cu baloane colorate, de mascotele lor preferate! Nu vor lipsi activităţile creative cu Prietenii Veseliei: teatru, personaje de poveste, concursuri, jocuri, face painting şi baloane modelate, pentru copii toate! La petrecerea prichindeilor vor anima atmosfera: Clovnul Vesel, Elsa, Tinkerbell, Olaf, Minion, Mickey şi Minnie Mouse. De asemenea, un Candy Bar delicios, va fi la dispoziţia celor mici, să le îndulcească petrecerea.

Pentru că vrem să vă distraţi maxim, am pregătit o sală de cinema în care vă puteţi exersa talentul la jocurile X-BOX, concursuri cu premii surpriză, iar Barcode vă aşteaptă să degustaţi delicatesele special pregătite pentru voi!

Parteneri: Outlet Center, Ecoro, Eponge Fashion Paris, Octaser şi Stefabi Cafe.

Sâmbătă, 17 Octombrie, sărbătoreşti cu Oradea Shopping City 4 ani de cumpărături, filme şi show-uri spectaculoase, emoţii şi bucurie! 

 

Câteva poze din galeria Concert Maxim pentru a-ţi stârni interesul; pentru mai multe click pe una din pozele afişate:

 

Date insuficiente pentru localizare.

Comentarii