Balul Bobocilor Colegiul Tehnic Traian Vuia

Detalii
Galerie
Localizare
Balul Bobocilor Colegiul Tehnic Traian Vuia

Data: Joi, 29 Nov, 2012 ora 19:00

Balul Bobocilor al Colegiului Tehnic Traian Vuia va avea loc în data de 29 noiembrie, 2012 la Discoteca No Problem, unde vă promitem distracţie maximă şi multe surprize.

La fel ca şi în fiecare an, probele vor fi trăsnite, iar voi ve-ţi putea vota echipa de boboci care v-a plăcut cel mai mult.

Însă, în acest an, pe lângă Balul Bobocilor, luptăm şi pentru un scop caritabil, încercând să ajutăm o colegă de a noastră care suferă de o boală gravă (leucemie). Pentru a strânge cât mai mulţi bani, în acest an mesele din incinta discotecii vor fi puse "la vânzare", iar banii strânşi vor fi donaţi către ea.

Ca şi în fiecare an, Vuia vă aduce invitaţi speciali din domeniul dansului şi muzicii.

Deci, dacă vrei să te distrezi şi în acelaşi timp să faci o faptă bună, te aşteptăm în data de 29 noiembrie, 2012 (joi) la Discoteca No Problem să petrecem o seară de neuitat împreună, şi dacă tot e joi, iar vineri avem liber, petrecerea after party va ţine mult mai mult faţă de ceilalţi ani.

Echipa Colegiului Tehnic Traian Vuia împreună cu cei mai simpatici boboci vă aşteaptă alături de noi.

Preţul biletului este de 12 RON în incinta şcolii şi 15 RON la intrarea în No Problem.

 

Câteva poze din galeria Balul Bobocilor Colegiul Tehnic Traian Vuia pentru a-ţi stârni interesul; pentru mai multe click pe una din pozele afişate:

 

Date insuficiente pentru localizare.

Comentarii