Crăciun FunkY

Detalii
Galerie
Localizare
Crăciun FunkY

Data: Vin, 26 Dec, 2014 ora 22:00

In 26 decembrie va invitam sa intrati in spiritul Craciunului si sa aveti parte de un Craciun FunkY cu DJ K-lu din Timisoara si DJ Klaus EB!
Daca aduceti cu voi o jucarie (una sau chiar mai multe, noi sau folosite), Mosul va avea grija sa ajunga la cei mai cuminti copii... In schimb, noi va oferim o noapte plina de emotii si voie buna!

***************************************************************
Line- up:
◈ K-lu ( Timisoara)
◈ Dj Klaus EB (Grafformers Oradea)

***************************************************************

◈ K-lu - este un DJ si producator din Timisoara prezent pe scena electronica inca din anul 2005, pomovand genuri muzicale ca: funk, hip hop si breaks. Avand un stil unic, bazat pe tehnici de turntablism, iese usor in evidenta prin seturile sale dinamice, presarate cu diverse momente speciale menite sa aduca un plus de buna dispozitie pe ringul de dans. Face parte din mai multe proiecte si trupe cu care ajunge sa concerteze in cadrul unor festivaluri de jazz, pe scena Filarmonicii din Timisoara sau in afara tarii. Un plus de noutate il reprezinta show-urile audio-video precum si aparitia primului sau album intitulat "Chestii, socoteli".

◈ Klaus EB - devine interesat de "muzica vorbita" in primavara lui 1995 odata cu procurarea primelor casete cu rap romanesc si de import. Anii imediat urmatori constituie pentru el o perioada de autoformare urmand ca din 2004 sa se ocupe si de sprijinirea unor evenimente Hip Hop nationale si de sustinerea altora locale. In 2010 pune bazele grupului Grafformers si incepe sa colectioneze muzica si pe suport vinil, iar dupa achizitionarea primului set de platane Technics 1210 MK-2 sa imparta beat-uri pentru b-boy sau sa fie chemat prin tara si afara pe la diverse jam-uri, concerte sau festivaluri. Astfel, ultimii ani il surprind in postura de party starter pentru artisti precum CTC, Haarp Cord, Argatu', Dragonu', Flou Rege sau Chimie. A impartit scena cu DJ din Romania (K-lu, Sauce, DuBase, Injektah, Marwan, Limun, Motiv, Coxxo, Adrianho), Germania (Mark-Ski, Floskel), Austria (Cosmic) sau Ungaria (Palotai, Zosha, Owiz, Q-Cee).

***************************************************************
Pret bilet: 15 lei
Pret redus: 10 lei (daca aduceti o jucarie de care nu mai aveti nevoie)

***************************************************************
Locatie: Eight Gamebar & Lounge, Bd-ul Dacia nr. 103 (langa Fekete Boutique Negru)

Data: 26 Decembrie 2014
Accesul este permis incepand cu orele: 23:00!

Pentru rezervari si mai multe detalii, va rugam sa sunati la: 0359 40 40 42.

 

Câteva poze din galeria Crăciun Funky pentru a-ţi stârni interesul; pentru mai multe click pe una din pozele afişate:

 

Date insuficiente pentru localizare.

Comentarii