Point Event - Totul sau Nimic

Detalii
Galerie
Localizare
Point Event - Totul sau Nimic

Data: Vin, 25 Apr, 2014 ora 19:00

5MS Oradea este cel mai provocator şi mai antrenant eveniment de discursuri orădean.
Este o combinaţie unică de networking, creativitate, pasiune si emotie ce oferă vorbitorilor oportunitatea unică de a-şi dezvolta talentul oratoric şi de a vorbi depre ceea ce este important în viaţa lor, iar participantilor destindere, buna dispozitie, divertisment.
Totul se desfasoara într-o atmosferă de energie constructivă şi bună dispoziţie în faţa căruia teama de vorbit în public devine doar o umbră palidă :)

Tema evenimenului din această lună este

„TOTUL sau NIMIC"

Cu toţii avem momente când ne dorim „totul sau nimic" şi momente când facem compromisuri, uneori dureroase în căutarea armoniei.
Cu toţii avem momente când „totul sau nimic" ne umbreşte capacitatea de a ne bucura de realizările noastre şi de relaţiile pe care le avem.
Ce facem atunci când suntem puşi în faţa unor alegeri dificile? Când şi pentru ce hotărâm că vrem „totul sau nimic şi că „decât puţin mai bine deloc"? Când şi mai ales cum suntem dispuşi să negociem?

Rezerva-ti un loc:
https://www.eventbrite.com/e/totul-sau-nimic-tickets-11278513337

Ce facem atunci când „totul sau nimic" pare să devină singurul mod în care noi sau cei din jurul apreciem darurile vieţii?
Vino să ne povesteşti cum îţi găseşti puterea de a râde de tipare şi de a continua să mergi mai departe indiferent de situaţie. Unde îţi găseşti înţelepciunea de a aprecia ce este şi încrederea de a vedea valoarea a ceea ce realizezi?

• Când? Pe 25 aprilie 2014, ora 19:00
• Unde? La BooKafe, Oradea

Vă invităm să participaţi la acest eveniment deosebit atat in calitate de PARTICIPANT cat si de SPEAKER

Alături de noi vei avea parte de:
• 10 discursuri de 5 minute
• 5 discursuri improvizate
• 1 invitat special
• Premii surpriză
• Multă bună dispoziţie

Poti sa iti rezervi un loc la:
https://www.eventbrite.com/e/totul-sau-nimic-tickets-11278513337

Pentru o atmosferă mai dinamică, discursurile sunt prezentate cu 20 de slide-uri care se schimbă automat după 15 secunde. Astfel, vei avea parte de adevărata savoare a poveştilor într-un mediu antrenant!
Accesul se face pe baza de inscriere in numar limitat pentru participanti si a DOAR 10 locuri pentru cei care aleg sa-si prezinte povestea in calitate de SPEAKER pe principiul primul venit, primul servit!
Cei care nu vor reusi sa prinda un loc, vor avea sansa sa figureze printre primii inscrisi luna urmatoare, deoarece acest eveniment il desfasuram lunar.

Taxa de participare este una simbolica, de doar 12 lei

 

Câteva poze din galeria Totul sau Nimic pentru a-ţi stârni interesul; pentru mai multe click pe una din pozele afişate:

 

Date insuficiente pentru localizare.

Comentarii