Festivalul Luminii

Detalii
Galerie
Localizare
Festivalul Luminii

Data: Vin, 30 Mai, 2014 ora 18:00

Local: Oradea

Organizaţia Naţională Cercetaşii României- Centrul Local Oradea în parteneriat cu Direcţia Judeţeană Pentru Sport şi Tineret Bihor organizează cea de-a VI-a ediţie a Festivalului Luminii din Oradea, festival care, la nivel naţional a ajuns la a X-a ediţie.
Tema festivalului este „Redescoperă frumuseţea lucrurilor mărunte", astfel, căutăm ca împreună cu orădenii să ne detaşăm de grijile zilnice şi să petrecem o seară de neuitat în compania unor tineri talentaţi şi artişti pricepuţi. Mii de lumânări vor împânzi parcul şi vă vor introduce într-o lume de poveste unde zâmbetele predomină.
Parcul va fi înfrumuseţat de asemenea de expoziţia de picturi, desene şi sculpturi ale elevilor Liceului de Artă Oradea şi de fotografiile înscrise în concursul nostru foto cu tema festivalului.
Cercetaşii orădeni vă invită la ateliere de facepainting şi jocuri, dar şi la lecţii de prim ajutor oferite de Crucea Roşie-filiala Oradea.
În cadrul festivalului vor concerta Marian Filip şi Ssia, Florena Ţicu-Şandro, Simon Kurityak, Nadina Pantea, Melaz si Dan Lung, trupa Day-Night Confusion şi trupa Anysound.
Alte activităţi din cadrul festivalului:
- Piesă de teatru prezentată de trupa de la Palatul Copiilor Oradea
- Târg de ONG-uri: YouthBank, Interact, Ecotop, Sigur.Info, ONCR-Centrul Local Arad, Cercetaşii Don Orione, Leo Black Eagle şi alţii.
- Concursuri şi tombolă cu premii
- Info point despre activităţile cercetaşilor
Vă aşteptăm deci, cu mic, cu mare, în Parcul 1 Decembrie pentru a ne simţi bine cu ocazia unui eveniment mult iubit de noi!
Proiect în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bihor şi finanţat de catre Ministerul Tineretului si Sportului prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bihor si programul YouthBank Oradea, coordonat local de Fundaţia Comunitară Oradea şi la nivel naţional de Asociaţia pentru Relaţii Comunitare în parteneriat cu BRD – Groupe Societe Generale. Programul YouthBank Oradea este realizat cu susţinerea partenerilor locali financiari: Benvenuti, VPK Packaging şi Reţeaua Socială Acţionăm Reponsabil.

 

Câteva poze din galeria Festivalul luminii pentru a-ţi stârni interesul; pentru mai multe click pe una din pozele afişate:

 

Pentru a găsi mai uşor locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Comentarii