Miss Transilvania 2014

Detalii
Galerie
Localizare
Miss Transilvania 2014

Data: 17 Oct, 2014 - 17 Oct, 2014

Local: Ambasador Oradea

Catalina Burlo, Avenue the Club si MissTv Romania va invita la cel mai important concurs anual de frumusete din Transilvania, vineri,17 octombrie ,de la orele 20 in cadrul elegantei sali de evenimente Ambasador din Oradea.
Evenimentul va avea invitati de seama ,precum Victor Slav si Bogdan Vladau , care vor fi gazdele serii, dar si cunoscutul designer vestimentar Mircea Barbulescu.
Miss Transilvania 2014(marca inregistrata MissTv Romania) va alinia pe podium cele mai frumoase 20 de fete din Transilvania , alese in urma unui casting online.
Pe langa marele titlu Miss Transilvania 2014, in cadrul concursului se vor acorda titlurile Miss Crisana 2014, Miss Carpati 2014 si alte titluri surpriza, toate fiind marci inregistrate .
Finalistele vor lupta pentru premii in valoare de peste 5000 Euro, printre care un inel cu diamant in valoare de 8000 lei , vacante, produse vestimentare, cosmetice, accesorii, si multe alte surprize. De asemenea, castigatoarele titlurilor vor avea posibilitatea sa participe la diferite prezentari de moda si shootinguri foto in tara si nu numai, acest eveniment fiind o adevarata rampa de lansare pentru participante.
De programul artistic se vor ocupa artistii Bogdan Vladau , Denisa Mosincat, Antonela Gal ,Trupa de dans si muzica Cool Style (Alexandra Broinas, Ilaria Cherloaba si Cornel Ogrean) , dar vom avea parte si de o prezentare de moda masculina, semnata Razvan Achim.
Accesul la eveniment se va face pe baza de bilet sau invitatie , care vor include gustari rafinate marca Ambasador Oradea. Dupa terminarea evenimentului , pe baza biletului sau a invitatiei, veti avea acces si la After party-ul Miss Transilvania 2014, care va avea loc in Club Avenue .
Locurile sunt limitate.
Pentru a va achizitiona bilete ,sunati la nr tel: 0755.962.141 (Catalina Burlo) organizator.

 

Câteva poze din galeria Miss Transilvania 2014 pentru a-ţi stârni interesul; pentru mai multe click pe una din pozele afişate:

 

Pentru a găsi mai uşor locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Comentarii