Circul Colosseum este in parcarea Oradea Shopping City

Detalii
Galerie
Localizare
Circul Colosseum este in parcarea Oradea Shopping City

Data: 2 Sep, 2015 - 13 Sep, 2015

Cel mai mare circ din Romania – Circul Colosseum vă aşteaptă în parcarea Oradea Shopping City!

În perioada 29 august – 13 septembrie, orădenii sunt invitaţi zilnic la spectacolele Circului Colosseum.

Acestea se vor desfăşura după următorul program:

Luni – Vineri: de la ora 19:00

Sâmbătă – Duminică: de la ora 16:00 si de la ora 19:00.

Durata spectacolului: 2 ore.

În plus, marţi şi joi, de la ora 14:00, vă asteptăm la spectacole gratuite de magie, dans şi mult fun pe scena din Oradea Shopping City, intrarea a 3-a, la etaj.

Circul Colosseum vine pentru prima dată în Oradea cu spectacolul de excepţie “Aventura 2015” – un pericol de distracţie cu numere de circ clasic, dresură de elefanţi, dromaderi şi cai, dresură de cămile, show cu reptile uriaşe – anaconda, pitoni albinoşi, boa, cobra imperială, aligator, tarantule şi alte animale precum canguri, maimuţe, câini, pisici şi ponei. Spectacolul continuă cu echilibristică în mâini pe motocicletă în arenă, show cu pirţtii din Caraibe şi acrobaţie la înălţimea cupolei – 12 metri. Publicul va fi animat de cel mai renumit clown din România, Armando şi de cei mai tineri artişti de circ – clownul Davidov în vârstă de 10 ani şi Albert de doar 5 ani.

Dresori şi artişti de renume internaţional cum sunt Adriana Folco, Amedeo Folco, Robert Lagroni, Casandra va aşteaptă să îi cunoaşteţi!

În pauza spectacolului, publicul va putea vizita gratuit elefanţii, cangurul, şerpii, aligatorul, cămilele şi se vor putea fotografia cu acestea.

Informaţii la telefon: 0744 – 407 366

 

Câteva poze din galeria Circul Colosseum pentru a-ţi stârni interesul; pentru mai multe click pe una din pozele afişate:

 

Date insuficiente pentru localizare.

Comentarii