Romania Fashion Festival 2015

Detalii
Galerie
Localizare
Romania Fashion Festival 2015

Data: Sâm, 28 Nov, 2015 ora 19:30

Local: Ambasador Oradea

Romania Fashion Festival, reuneste pe podium designeri si branduri din Romania si Italia, alaturi de nume importante ale showbizului romanesc.

Catalina Burlo Events in colaborare cu Fundatia Fapte Bune va invita la prima editie Romania Fashion Festival, care se va desfasura sambata, 28 Noiembrie incepand cu orele 19:30, in cadrul salii de evenimente Ambasador Oradea.
Evenimentul care doreste sa se claseze in topul festivalelor de moda din Romania, va aduce pe podium designeri romani si internationali, intr-un show prezentat de Bogdan Vladau impreuna cu Raul Popa si onorat de prezenta invitatului special, Catalin Botezatu.
Astfel cei prezenti vor urmari ultimele trenduri in moda, impuse de designeri si branduri precum: Felba, Alis by Alina Sabau, Giuliano Sabau, Cielle by Cristina Trandafir, Vera Voss, Divos by Doru Mocanu, Amalia Buie, Spencer by Ciprian Craciun si Monica Anton. Totodata pe podiumul RFF va fi lansata si cea mai noua colectie a brandului italian Lelka Lor.
Evenimentul se va bucura de momente artistice si magie, oferite de catre invitatii: Florin Mircea Ganea, Antonela Gal, magicienii Eduard si Bianca, dar si de un concert marca Bogdan Vladau.
Romania Fashion Festival este marca inregistrata Catalina Burlo Events si este primul eveniment de fashion,de o mare anvergura, gazduit de orasul Oradea.Tocmai de aceea, acesta va deveni pentru o zi, capitala modei romanesti.
Prin aceasta prima editie, organizatorii doresc sa imbine fashionul cu generozitatea. Astfel, toate fondurile provenite in urma evenimentului, vor fi donate in scopul realizarii unei tabere destinata copiilor defavorizati „Tabara de munte - Turnul de Apa Suncuius".
Tabara, situata in varful de munte Balnaca-Grosi, Jud. Bihor, doreste sa vina in intampinarea copiilor defavorizati, dorind sa implementeze strategii de autocunoastere, crestere a increderii in sine, socializare, integrare in societate, precum si strategii educationale, culturale, sportive si de divertisment.
Facultatea de Arhitectura si Constructii Oradea, a fost deschisa in vederea creerii unui parteneriat, astfel studentii au fost cei care au creat proiectul de reabilitare a taberei, punandu-si in practica cele mai bune idei.
Proiectul s-a nascut, din dorinta organizatoarei evenimentului, Catalina Burlo, de a aduce un concept nou in Oradea si de a sprijini proiectul umanitar demarat de catre Fundatia Fapte Bune.
Astfel, toti iubitorii de fashion si caritate, sunt invitati sa participe la Romania Fashion Festival, sambata 28 noiembrie de la orele 19:30 .
Accesul la eveniment se va face pe baza de invitatie cu taxa de participare, care va include meniu, compus din: welcome drink, aperitiv, fel principal si desert.
Pentru detalii si achizitionare de invitatii, sunati la numarul de telefon: 0771 31 44 11 (Catalina Burlo - organizator) sau 0740 86 38 66 (Liana Baidoc - reprezentant Fundatia Fapte Bune)
Facebook: Romania Fashion Festival
https://www.facebook.com/Romania-Fashion-Festival-190099034521196/?fref=ts
Romania Fashion Festival 2015 Promo

 

Momentan nu există nici o galerie ataşată pentru acest eveniment.

Pentru a găsi mai uşor locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Comentarii