Miss Transilvania 2016

Detalii
Galerie
Localizare
Miss Transilvania 2016

Data: Vin, 1 Iul, 2016 ora 19:30

Local: Pandora Palace

Vedete la Miss Transilvania 2016

Cătălina Burlo Events în colaborare cu MissTv România, vă invita la cel mai important concurs anual de frumuseţe din Transilvania.
Miss Transilvania 2016, ii va avea ca şi prezentatori pe Adelina Pestriţu si Victor Slav, dar si invitaţi speciali precum Bogdan Vlădau si Vica Blochina.

Evenimentul de tip concurs, va avea loc vineri, 1 iulie, de la orele 19:30 in cadrul sălii de evenimente Pandora Palace, din Oradea.
Miss Transilvania 2016, aduce pe podium cele mai frumoase 20 de fete din Ardeal, care vor trece prin 4 probe, atent jurizate de către un juriu competent, pentru a câştiga marele titlu Miss Transilvania 2016 dar şi alte titluri surpriză si premii in valoare totală de peste 5000 Eur, puse la dispoziţie de către sponsori.

Organizatorii ne promit un show presărat cu multe surprize.
Astfel, cei prezenţi vor viziona o prezentare de moda masculină semnată Giuliano Sabău Shoes si Damao Cibran, prezentare de modă feminină, semnată de către designerul oficial al evenimentului, Alina Sabau.
De asemenea, programul conţine momente muzicale susţinute de Bogdan Vlădău şi de artişti invitaţi din Italia, Tiziana Sinagra şi Thomas Grazioso.

Accesul la eveniment se face pe baza de invitaţie, care poate fi achiziţionată de la Nr.tel: 0771 31 44 11 -Cătălina Burlo-organizator.
Locurile sunt limitate.

Miss Transilvania este o adevărată rampă de lansare pentru domnişoarele care îşi doresc o carieră in domeniul modei.
Înscrierile la casting se desfăşoară online, pana la data de 10 iunie.
Doritoarele trebuie sa întrunească următoarele condiţii: vârsta cuprinsă între 16-25 ani, înălţime minima 1,70 m, domiciliu in Regiunea Transilvania si sa aibe aspect fizic plăcut.
Daca te regăseşti in aceste condiţii, înscrie-te acum pe Facebook MissTv sau pe e-mail misstv2000@gmail.com, trimiţându-ne următoarele informaţii: nume, prenume, vârsta, oraş, nr.tel, înălţime, greutate, dimensiuni si minim 3 poze reprezentative.

 

Câteva poze din galeria Miss Transilvania 2016 pentru a-ţi stârni interesul; pentru mai multe click pe una din pozele afişate:

 

Pentru a găsi mai uşor locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Comentarii