Te ducem in concediu de 5 stele

Detalii
Galerie
Localizare
Te ducem in concediu de 5 stele

Data: 1 Iun, 2016 - 30 Iun, 2016

Vara asta e de 5 stele! Oradea Shopping City şi Filadelfia Turism te trimit într-o vacanţă de 5 stele în Grecia.
Pregateşte-te de shopping şi de vacanţă!

Cumpărăturile de minim 50 de lei din oricare magazin din Oradea Shopping City şi de la Cortina Cinema Digiplex, din perioada 1 – 30 iunie 2016, îţi oferă şansa de a te relaxa în Grecia – 5 nopţi de cazare pentru 2 persoane la Hotel Thraki Palace.

Mai multe cumpărături, mai multe filme, mai multe consumaţii îţi aduc mai mult nisip, valuri, soare şi şanse să pleci... la greci! Sunt valabile bonurile fiscale care atestă cumpărături cumulate de minimum 50 de lei, dar nu mai mult de 2 bonuri fiscale pentru un talon de tombolă.

Vino la shopping în magazinele Eponge Fashion Paris, Inmedio, Intersport, KFC, Dumbo Land, Petru, Be Fit, Atelier Mossa, Outlet Center, Octaser, Pizza Zone, Cofetăria Ooh la la, Stefabi Café, Top Sellers, Rendez-Vous, Amaretto Caffé, Profi Mall, Playground Tazky&Zuky, Glow, Mobila Casa Rusu, Steilmann Outlet, Samsonite, Wilhelem - Mobila de Lux, PingPongMania sau alege să vezi un film bun la Cortina Cinema Digiplex.

Taloanele pentru tombolă şi urnele pentru înscrieri se găsesc la biroul de informaţii – INFO POINT, intrarea a 2-a, parter şi în zona Cortina, intrarea a 3-a, etaj.

Completează talonul de tombolă şi în 4 iulie afli dacă soarele îţi zâmbeşte din Grecia în această vară.
Premiul campaniei «Te ducem în concediu de 5 stele» se va acorda prin tragere la sorţi din taloanele de tombolă introduse în cele două urne de către participanţi până în data de 30 iunie, la ora 22:00.

Regulamentul Oficial al campaniei este disponibil la biroul de informaţii – INFO POINT, pe website-ul www.oradeashoppingcity.ro şi pe pagina de Facebook, www.facebook.com/OradeaShoppingCity, respectiv pe website-ul agentiei Filadelfia Turism, www.filadelfiaturism.ro şi pe pagina de Facebook, www.facebook.com/Filadelfia-Turism.

Vacanţa verii 2016 e cu mult Fun for you… de la Oradea Shopping City, aşa că Fii tu oriunde… cu valuri şi soare de 5 stele de la Filadelfia Turism!

 

Momentan nu există nici o galerie ataşată pentru acest eveniment.

Date insuficiente pentru localizare.

Comentarii