Campionat "Quiz-Mix"

Detalii
Galerie
Localizare
Campionat "Quiz-Mix"

Data: Mar, 21 Oct, 2014 ora 18:00

Local: Queen's Music Pub

Campionatul de Quiz-Mix se relansează!

Campionatul de Quiz Mix a fost lansat în anul 2013 şi a devenit un program iubit de către orădeni, indiferent de vârstă. Secretul succesului probabil era atmosfera plăcută, înterbările interesante, spritul de competiţie dintre echipele participante dar şi faptul că Quiz-Mix vă oferă un sprijin exceptional de socializare, fiindcă atrage orădenii pasionaţi de întrebări de cultură generală. La fiecare şedinţă se pun 50 de intrebări din toate domeniile de cultură generală. Competiţia se organizează pe nivel de echipe, care sunt compuse din 4-6 jucători.

În momentul de faţă, sunt înscrise 12 echipe şi avem norocul să vă anunţăm că campionatul Quiz-Mix se extinde. Jocul se va ţine la sala de etaj a resturantului ,,Queen`s Music Pub’’ (Primăriei nr.23), iar capacitatea sălii ne permite şă acceptăm mai multe echipe. Astfel, se mai pot înscrie echipe compuse între 4-6 persoane, la numărul de telefon 0726519226. Cei care nu au echipă deocamdată dar ar dori să participe, pot să se înscrie iar organizatorii vor încerca să-I găsească coechipieri.
Următoarea şedinţă va avea loc în data de 21 octombrie 2014 (marţi) de la ora 18.

Participarea costă doar 5 RON/persoană şi fiecare şedinţă durează aproximativ 2 ore.

Vă aşteptăm, fiţi alături de cei care au descoperit deja frumuseţiile acestui joc.

 

Momentan nu există nici o galerie ataşată pentru acest eveniment.

Pentru a găsi mai uşor locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Comentarii