24 de ore pentru un zâmbet ediția a V-a

Detalii
Galerie
Localizare
24 de ore pentru un zâmbet ediția a V-a

Data: 16 Dec, 2016 - 17 Dec, 2016

Local: Lotus Center

Aleargă, Pedalează, Donează!

A V-a ediţie a evenimentul sportiv caritabil, "24 de ore pentru un zâmbet" organizat de CS Xterra Sport Bihor în parteneriat cu Lotus Center Oradea, cu scopul de a strânge fonduri pentru secţia de oncologie a Spitalului de copii Dr. Gavril Curteanu din Oradea se va desfăşura în intervalul 16.12.2016 (vineri) ora 18.00 şi 17.12.2016 ora 18.00 în zona de foodcourt Lotus Center.

Vă invităm să sustineţi, prin donaţii efortul sportivilor care vor alerga pe bandă, respectiv vor pedala pe spinning 24 de ore încontinuu, contribuind astfel la şansa de vindecare a copiilor bolnavi de cancer.

Sponsorii şi Publicul se vor putea alătura sportivilor având la dispoziţie două benzi de alergare şi două aparate spinning. Participarea se poate face în schimbul unei donaţii în funcţie de posibilităţile fiecăruia, pe bază de rezervare. Doritorii sunt rugaţi să ia legătura cu Răzvan Chiriac pentru rezervări (0724313481).

La ediţia de anul trecut s-au strâns 4.000 eur, sumă cu care s-au achiziţionat aparate de aer condiţionat pentru saloanele de tratament a copiilor cu cancer.

Cei care nu ajung fizic la eveniment, dar doresc să ajute, pot dona orice sumă în contul: RO19 INGB 0000 9999 0396 5832 deschis la ING Bank, titular ACS Xterra Sport Bihor, cu specificaţia "24h pentru un zâmbet". Donaţiile vor fi folosite pentru achiziţionarea de echipamente performante necesare în tratamentul copiilor bolnavi de cancer, echipamente care vor fi înmânate la sfârşitul campaniei Spitalului de copii. Astfel suntem siguri, că banii voştri ajung exact unde trebuie!

Vă aşteptăm cu drag!

 

Momentan nu există nici o galerie ataşată pentru acest eveniment.

Pentru a găsi mai uşor locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Comentarii