Bodega

Detalii
Galerii
Evenimente
Localizare
Bodega

Adresa: Str. Arany Janos, nr. 7, Oradea-Mare, Bihor, Romania

Telefon: +40.735.800070

Pagina Facebook: https://www.facebook.com/pages/Bodega/620505288019602

Deschis în umbra palatelor din centrul istoric al Oradiei, într-o frumoasă casă de epocă cu o terasă interioară generoasă de pe strada Arany Janos 7, localul Bodega te îmbie cu o atmosferă boemă şi plină de culoare, unică în oraş. Cu un spaţiu prietenos şi intim deopotrivă, localul are savoare aparte, cu camere amenajate în stil retro, cu graffiti şi picturi realizate de studenţi talentaţi, mobilă veche, scaune diverse şi de toate culorile, fotolii confortabile, cuiere şi veioze scoase din uz, o bibliotecă ticsită cu cărţi, şi pereţi tapetaţi cu tablouri şi fotografii ale unor artişti premiaţi. O atmosferă caldă, perfectă pentru a savura în linişte o cafea aromată dis-de- dimineaţă (căci deschide la ora 8) dar şi pentru a încheia ziua târziu în noapte, cu prietenii sau familia, lângă o muzică bună şi un pahar de vin parfumat. Un local iubitor de distracţie dar şi de cultură, care găzduieşte periodic expoziţii, piese de teatru, petreceri tematice, concerte şi degustări de vinuri ale unor producători premiaţi dar, extrem de rar pentru Oradea, şi degustări de bere home-made.

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie mai multe galerii, de la diferite evenimente ce au avut loc aici, pentru a te delecta în voie cu ele.

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie o listă cu toate evenimentele ce au loc aici în perioada imediat următoare.:

 

Pentru a găsi mai uşor această locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Galerie "Bodega"

Comentarii