Universitatea din Oradea

Detalii
Galerii
Evenimente
Localizare
Universitatea din Oradea

Adresa: Strada Universităţii nr. 1

Telefon: +40.259.408113

Pagina Web: https://www.uoradea.ro/

Misiunea noastră, a Universitatii din Oradea, este să promovăm cunoştinţele, cercetarea şi instruirea prin parteneriate între cadrele didactice, studenţi şi comunitate.
În ultimii 22 ani, Universitatea a răspuns schimbărilor care au apărut în politica naţional-educaţională, schimbărilor demografice, cerinţelor economiei de piaţă, nevoilor locale şi regionale şi noilor tehnologii.
Toate aceste schimbări au condus la noi aşteptări din partea studenţilor, personalului academic şi administrativ. Universitatea din Oradea oferă studenţilor pregătirea necesară pentru a contribui la dezvoltarea societăţii. Aceasta pregătire se desfăşoara în 15 facultăţi, care oferă o gamă variată de programe de formare iniţială şi cursuri postuniversitare.
Rezultatele atinse în multe programe care implică colaborare internaţională – în programe de mobilitate Socrates, PHARE, Leonardo da Vinci etc – sunt cu adevarat impresionante şi se numără printre cele mai bune realizări ale universităţii.
Universitatea din Oradea este o universitate creativă, energică, activă şi inovativă. Cadrele didactice, profesori şi cercetători, sunt foarte entuziaşti şi determinaţi să experimenteze toate noile oportunităţi şi modalităţi oferite de tehnologia informaţională.
În afară de acestea, instrumentele multimedia moderne sunt disponibile în cele mai multe săli de curs din clădirile noi.

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie mai multe galerii, de la diferite evenimente ce au avut loc aici, pentru a te delecta în voie cu ele.

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie o listă cu toate evenimentele ce au loc aici în perioada imediat următoare.:

 

Pentru a găsi mai uşor această locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Comentarii