Hanul Pescarilor

Detalii
Galerii
Evenimente
Localizare
Hanul Pescarilor

Adresa: Între Oradea şi Săldăbagiu de Munte

Telefon: +40.259.210045, +40.729.015480

Pagina Web: http://www.hanulpescarilor.ro

De vrei sa vizitezi tinuturile Bihorene, sa descifrezi misterele acestui taram fascinant, sau sa-ti oferi satisfactia de a pretrece clipe de neuitat alaturi de cei dragi, ai venit unde trebuie . la Hanul Pescarilor. De cum intri pe poarta te intampina o lume de poveste, simti ca basmele cu printi si printese parca sunt desprinse de pe acest taram. Simti cum imprejurimile te imbie sa patrunzi in aceasta lume, oferindu-ti o oaza de liniste departe de stresul cotidian. Si totul este atat de real si la indemana tuturor, incat nu te mai simti strain acestui loc.

Cea mai frumoasa zi din viata unui cuplu este ziua nuntii care poate fi celebrata la Hanul Pescarilor intr-o atmosfera de basm inclusiv cazarea proaspetilor miri intr-unul din apartamentele de lux puse la dispozitie de gazde, pentru a veni in completarea unei seri de neuitat.

Zilele toride de vara trec mai usor atunci cand le petreci intr-o piscina cu apa curata si o terasa unde poti sa te lasi atinsa de razele solare pentru un bronz frumos. Apa atat de curata parca iti face cu ochiul si te cheama sa te racoresti sub aripile ei, avand posibilitatea sa practici unul dintre cele mai frumoase sporturi, si anume inotul.
Ce poate fi mai placut decat sa stai la piscina alaturi de prieteni intr-o ambianta eleganta si plina de decoruri florale? Ai la dispozitie un mini bar de unde poti comanda racoritoare. Cocktail-urile sunt cele ce dau savoare unei dupa-amiezi sub razele de soare ce iti mangaie trupul.

Un sfarsit de saptamana petrecut alaturi de familie la iarba verde, inconjurati de o priveliste de vis, alaturi de o serie de animale domestice care pot fi vizitate, este tot ceea ce poti oferi familiei tale pentru a te asigura ca le oferi tot ceea ce merita.

Va asteptam cu drag!

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie mai multe galerii, de la diferite evenimente ce au avut loc aici, pentru a te delecta în voie cu ele.

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie o listă cu toate evenimentele ce au loc aici în perioada imediat următoare.:

 

Pentru a găsi mai uşor această locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Galerie "Hanul Pescarilor"

Comentarii