Restaurant Rivo

Detalii
Galerii
Evenimente
Localizare
Restaurant Rivo

Adresa: Aleea Strandului, nr. 3A

Telefon: +40.359.444445

Pagina Web: http://www.rivorestaurant.ro/

Scopul amplasamentului este de a oferi servicii complete la cel mai înalt nivel, în concordanţă cu cerinţele oaspeţilor. Pornim astfel întreaga experienţă RIVO oferind facilităţi de parcare auto dar şi loc special amenajat pentru biciclete. Ne asigurăm ca întâmpinarea oaspeţilor să reprezinte o etapă obligatorie, fiind asigurată o recepţie în stil 'hosting'. Venim în sprijinul tuturor oaspeţilor oferindu­le posibilitatea de savura un prânz de afaceri sau o cină liniştită, stând pe terasa suspendată ori în grădina exterioară. Cu servicii de 'bartending' şi cocktail-uri vă puteţi delecta la bar având totodată posibilitatea de a le completa cu un 'snack' . Puteţi servi un preparat delicios în incinta restaurantului acompaniat de un vin de excepţie sau, puteţi să vă relaxaţi în grădina exterioară dotată cu baldachine şi umbrare.

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie mai multe galerii, de la diferite evenimente ce au avut loc aici, pentru a te delecta în voie cu ele.

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie o listă cu toate evenimentele ce au loc aici în perioada imediat următoare.:

 

Pentru a găsi mai uşor această locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Comentarii