MModels Kids

Detalii
Galerii
Evenimente
Localizare
MModels Kids

Telefon: +40.770.738817

Pagina Facebook: https://www.facebook.com/mmodels.kids.1

MModels Kids activează ca şi agenţie de modeling pentru copii din 2011 în cadrul proiectului general MModels Romania MMR.
Copiii, cu vârste cuprinse între 5-10 ani, fetiţe şi băieţi sunt iniţiaţi în lumea modelingului, fiind antrenaţi şi formaţi ca viitoare modele în funcţie de temperamentul şi personalitatea acestora, care pe lângă aptitudinile fizice deosebite sunt extrem de importante în formarea acestora aducându-se astfel un spor de valoare în ceea ce priveşte educaţia şi dezvoltarea personală a copilului, raportată la vârsta acestuia şi la particularităţile specifice personalităţii lui oferindu-i cadrul necesar pentru dezvoltarea întregului potenţial.
Un staff profesionist alcătuit din formatori, stilist, fotograf şi top modele se vor ocupa de iniţierea copilului în modeling.
Implementarea şi dezvoltarea stimei de sine, depăşirea timidităţii şi integrarea în colectiv, lecţii de catwalk, mişcare scenică mimică atitudine şi lectii de pozat sunt câteva din îngredientele unei sesiuni de training organizată de către agenţie în mod periodic.

Email: molanmarius@yahoo.com

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie mai multe galerii, de la diferite evenimente ce au avut loc aici, pentru a te delecta în voie cu ele.

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie o listă cu toate evenimentele ce au loc aici în perioada imediat următoare.:

 

Date insuficiente pentru localizare.

Galerie "MModels Kids"

Comentarii