Marea Stropeală Orădeană

Detalii
Galerie
Localizare
Marea Stropeală Orădeană

Data: 9 Aug, 2014 - 9 Aug, 2014

Local: Oradea

"MAREA STROPEALĂ ORĂDEANĂ" - eveniment social oradean de relaţionare şi divertisment; şi constă în a ne întâlni în parcul central, a ieşi cu mic cu mare şi a ne stropi cu apă - cu pistoale cu apă, cu sticluţe, nu este important.

Am realizat în ultima vreme că cele mai frumoase lucruri s-au născut ca urmare a unor eforturi comune.

În spiritul consolidării relaţiilor dintre oameni: angajaţi în organizaţii, multinaţionale, instituţii, tineri, vârstnici, practic din orice categorie socială şi pentru a putea să beneficieze de aceasta cât mai mulţi orădeni s-a născut ideea de a ieşi în număr cât mai mare în parc la distracţie.

Acest eveniment se adresează oamenilor, orădenilor. Promovăm principiul de viaţă - prietenia. Dacă vă place idea vă aşteptăm în parc!

Scopul acestui eveniment este de a ne distra şi a ne cunoaşte orădeni cu orădeni, şi foarte important: fără costuri, aveţi nevoie doar de un pistol pentru apă.

Vă invităm, aşadar să răspundeţi iniţiativei noastre cu prezenţa, şi credem că vă veţi dori să veniţi cu echipa (colegi, prieteni, subalterni, copii, părinţi etc), vă aşteptăm!

Locul de desfăşurare: Parcul 1 Decembrie (fostul 23 August),
Data 9 august
Ora: 10:00 – 13:00

Necesar: pistoale de apă, bună dispoziţie şi chef de stropit!!

 

Câteva poze din galeria Marea stropeală Orădeană pentru a-ţi stârni interesul; pentru mai multe click pe una din pozele afişate:

 

Pentru a găsi mai uşor locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Comentarii