Concurs - Învaţă bine

Detalii
Galerie
Localizare
Concurs - Învaţă bine

Data: 23 Oct, 2014 - 23 Oct, 2014

Local: Oradea

Competitia copiilor isteti din jud. Bihor ia startul din nou in a 4-a editie!

Luni, 15.09.2014, incep inscrierile la Concursul Scolar judetean "INVATA BINE", dedicat elevilor din clasele 5-8 din jud. Bihor. Premiantii vor fi recompensati cu Aparate foto, Globuri pamantesti iluminate, Dictionare ortografice, ortoepice si morfologice a Limbii Romane, Medalii!

Dupa succesul inregistrat in vara anului 2014, Concursul Scolar judetean "INVATA BINE" lanseaza o noua provocare elevilor studiosi, inteligenti si dornici sa invete ce inseamna responsabilitatea sociala.
In 23 octombrie isi vor putea testa din nou cunostintele, la 8 discipline: Matematica, Limba si Literatura Romana, Limba Engleza, Istorie, Geografie, Biologie, Fizica, Chimie, (clasele 5 -8), avand posibilitatea sa castige premiile puse in joc de catre organizatorii concursului!
Aceasta editie a Concursului este sustinuta financiar prin Proiectul Nr. 11 din 25.07.2014, finantat prin Programul anual de finantari nerambursabile judetene al Directiei de Dezvoltare si Implementare Proiecte (DDIP), BIHOR!

Start la inscrieri!

La concurs se pot inscrie toti elevii din clasele 5-8, ai oricarei institutii de educatie din judetul BIHOR. Perioada de inscriere este: 15 septembrie – 12 octombrie 2014. Un elev se poate inscrie la o singura disciplina!
Conditii de inscriere la concurs ce trebuie indeplinite concomitent:
- Media anuala cel putin 9/calificativul FB la disciplina pentru care se inscrie in concurs (media pe anul anterior la materia X)! - Media generala cel putin 9/calificativul FB (pe anul anterior)! - Media 10 la purtare/calificativul FB (pe anul anterior)!
Inscrierea la concurs se va face la profesorul coordonator din scoala, pe baza de lista!

Organizatori si obiective

Acest Concurs este organizat de catre Asociatia PITICOT, in parteneriat cu Institutia de invatamant Colegiul National "Iosif Vulcan" Oradea si Inspectoratul Scolar Judetean "Bihor"! Obiectivele organizatorilor sunt:
- Dezvoltarea spiritului competitional la elevi
- Cresterea interesului elevilor si profesorilor pentru invatare
- Implicarea cadrelor didactice in activitati de voluntariat/proiecte sociale/proiecte umanitare

Premiile celei de-a patra editii a Concursului judetean "INVATA BINE":

 Premiul I - Aparat foto (8 premii I)
 Premiul II - Glob pamantesc iluminat (8 premii II)
 Premiul III - Dictionar ortografic, ortoepic si morfologic al Limbii Romane (8 premii III)
Medalii pentru toti ocupantii locurilor I, II, III!
Diplome de participare, elevilor care au obtinut minimum nota 5 la disciplina de concurs.
„A fost o experienta extraordinara, este un concurs bine organizat si mai interesant decat altele, pentru ca se dau si premii, nu doar diplome, iar subiectele sunt de tip grila (...) Doresc sa particip si editia aceasta, dar inca nu stiu la ce disciplina" spune Ileana Pop, eleva a Colegiului National „Iosif Vulcan". Ea este dubla premianta a Concursului Scolar Judetean „Invata Bine", atat in editia a II-a, cat si in editia a III-a.

Echipa de proiect:
Din partea Asociatiei Piticot: Manager de proiect - Lavinia CATRINAR, Director organizari evenimente – Denisa HORA, Manager Marketing – Iulia OPREAN – voluntar, Anca MORAR – asistent director.
De asemenea, in concurs sunt implicati profesorii care realizeaza subiectele pentru probele de concurs, profesori evaluatori, voluntarii din centrele de concurs, etc.

Partenerii proiectului nostru
Le multumim partenerilor nostri, care au inteles necesitatea implicarii in sprijinirea Concursului "Invata Bine"- editia a-IV-a si beneficiile aduse participantilor la acest Concurs: Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog - Bihor, Dragon Star Curier, Ovidan.ro, Oradea Online, Public Euroconsulting, Oradea Hub, Party Oradea, Crisana, Prietenii Veseliei, Hotel Ramada, Professional Advertising & Events, Izvorul Minunilor.

Aceasta editie a Concursului este sustinuta financiar prin Proiectul Nr. 11 din 25.07.2014, finantat prin Programul anual de finantari nerambursabile judetene al Directiei de Dezvoltare si Implementare Proiecte (DDIP), BIHOR!

 

Momentan nu există nici o galerie ataşată pentru acest eveniment.

Pentru a găsi mai uşor locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Comentarii