Skirt Bike

Detalii
Galerie
Localizare
Skirt Bike

Data: 29 Mai, 2016 - 29 Mai, 2016

Local: Oradea

Vă anunţăm în mod oficial traseul pentru cea de-a III-a ediţie a SkirtBike Oradea şi dresscode-ul pentru această ediţie - culoarea ROZ.

Tema ediţiei cu numărul trei este una specială întrucât ne propunem să sprijinim lupta împotriva cancerului la sân printr-o promisiune pe care ne dorim să şi-o asume fiecare participantă la eveniment - promisiunea de a verifica că are o stare fizică bună, printr-un control periodic la sân.

Facem astfel un apel către toate orădencele de a susţine atât un stil de viaţă sănătos, cât şi lupta împotriva cancerului la sân prin participarea la SkirtBike Oradea în data de 29 mai purtând nu doar o fustă, aşa cum le-am obişnuit prin denumirea evenimentulului, ci şi culoarea roz ca o promisiune de preţuire a propriei vieţi, rozul fiind o culoare-simbol a campaniilor la nivel global pentru această cauză.

Data evenimentului: 29 mai 2016
Interval orar: 13:00 - 17:00
Traseu: locaţie de start Parcare Lotus Center Oradea - Str. Nufărului - Bdul. Dimitrie Cantemir – Str. Sucevei - Parcul Nicolae Bălcescu - Bdul. Decebal – str. Tudor Vladimirescu – Piaţa Unirii locaţie finală.

 

Câteva poze din galeria Skirt Bike Oradea pentru a-ţi stârni interesul; pentru mai multe click pe una din pozele afişate:

 

Pentru a găsi mai uşor locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Comentarii