Oradea Plaza

Detalii
Galerii
Evenimente
Localizare
Oradea Plaza

Adresa: Piaţa Cetăţii , nr. 1

Telefon: +40.745.235569

Pagina Web: http://www.oradeaplaza.ro/

Prima clădire de birouri Clasa A din acest oraş istoric, Oradea Plaza este focusul principal al centrului de afaceri din Oradea. Pe cât de frapantă pe atât de funcţională, clădirea este o mărturie modernă atât a afacerilor care se derulează aici, cât şi a întregului oraş.

Localizată la aproximativ 1km faţă de Primărie, pe drumul principal E79 şi bine deservită de liniile de transport public, Oradea Plaza este de asemenea centrul unei zone de afaceri care creşte în mod constant şi care atrage companii puternice şi servicii tot mai bune.

Înca de la intrarea în clădirea de birouri, vizitatorii sunt întâmpinaţi de tripla înălţime liberă a spaţiului de recepţie, de recepţioner de cele 3 ascensoare ultra moderne şi de finisările de cea mai înaltă clasă. Prin spaţiul creat pentru cel puţin 110 persoane pe un singur nivel, Oradea Plaza oferă toate suprafeţele de care ai nevoie pentru a beneficia de o eficienţă conlucrare şi intercomunicare cu echipa şi nu în ultimul rând un mediu reconfortant datorită celorlalte atracţii oferite de Oradea Plaza: lumina naturală, terase, balcoane.

Cele 2 nivele de spaţii comerciale dispuse pe 5000 mp confirmă faptul ca Oradea Plaza este o locaţie extraordinară care facilitează cumpărăturile, întâlnirile, petrecerea timpului liber.

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie mai multe galerii, de la diferite evenimente ce au avut loc aici, pentru a te delecta în voie cu ele.

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie o listă cu toate evenimentele ce au loc aici în perioada imediat următoare.:

 

Pentru a găsi mai uşor această locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Galerie "Oradea Plaza"

Comentarii