Bb Up - What Shoes!

Detalii
Galerii
Evenimente
Localizare
Bb Up - What Shoes!

Adresa: Str. Horea, Nr.31.

Telefon: +40.359.467605

Pagina Web: http://www.bbup.ro/bbup.php?page=7

Bb Up reprezintă un suflu tânăr, excentric, şi mereu în tendinţe. Clientela din cele mai mari oraşe din ţară s-a lăsat impresionată de acest nou brand, care vă întâmpină în toate magazinele noastre.

Moda prinde formă şi contur prin genialitatea creatorilor ei, în timp ce o echipă formată din peste 500 de muncitori, dibaci şi iscusiţi, sunt făuritorii operelor acelor creatori. Datorită lor, ia naştere în fiecare sezon, an de an, câte o nouă colecţie de încălţăminte marca Bb Up, elementul cheie care întregeşte ţinuta tuturor, de la răsărit, până, şi după apus. Bb Up reprezintă tot ceea ce vă înconjoară zilnic, pentru că este adaptat pentru toate nevoile pentru toate situaţiile, pentru toate locurile. Bb Up nu este un "icon", Bb Up este un moft permanent, pentru simplul fapt, că este obraznic de accesibil.

La şcoală sau la serviciu, la dineu sau la întâlnire, la club sau la plajă, la mall sau la piaţă, Bb Up te scoate din casă.

Cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniul pielăriei, în Spania, Brandul Bb Up a apărut pe piaţa românească în anul 2008. Fabricant şi unic distribuitor al acestei mărci, am trecut la comercializarea în propriile noastre magazine ale produselor de încălţăminte de damă şi cu o colecţie pilot de încălţăminte pentru bărbaţi şi copii.

Producţia este 100% românească, iar materia prima dominantă este pielea naturală.

În 2009 au apărut primele două magazine Bb Up, acasă, în Oradea. Astăzi, după aproape 2 ani, Bb Up este brandul cel mai des întâlnit pe buzele tuturor, în alte 10 oraşe din ţară. Peste 16 magazine în aproape 2 ani, o expansiune continuă, pentru că Bb Up să devină cel mai râvnit, cel mai accesibil şi cel mai fashion brand de pe piaţa românească. Bb Up- Ce de pantofi!

Locaţii:

Oradea
Str. Horea, Nr.31. +40.359.467605
Str. Tudor Vladimirescu Nr.85. +40.259.459955

 

 

Momentan nu există nici o galerie ataşată pentru acestă locaţie.

Momentan nu a fost adăugat nici un eveniment pentru această locaţie.

Pentru a găsi mai uşor această locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Galerie "Bb Up - What Shoes!"

Comentarii