Tapetcenter

Detalii
Galerii
Evenimente
Localizare
Tapetcenter

Adresa: Bulevardul Decebal, nr. 124

Telefon: +40.742.231070

Pagina Web: http://www.tapetcenter.ro

Firma TAPETCENTER s-a înfiinţat la finalul anului 2008, fiind visul unei persoane care a avut o dorinţă interioară arzătoare de a se ocupa de ceva cesă-i ofere satisfacţia unei munci făcute cu dăruinţă şi deplină plăcere.
Cu multă muncă şi efort depus, pe parcursulanilor a devenit o afacere familiar prin intermediul căreia o serie de personae încearcă să-şi satisfacă chiar şi celemai îndrăznete dorinţe de decorare ale clienţilor.
Magazinul stă la dispoziţia tuturor clienţilor care doresc să schimbe sau sa reîmprospăteze atmosfera spaţiilor în care îşi trăiesc viaţa de zi cu zi.
Paleta de produse şi servicii este atât de bogată, încât TAPETCENTER a devenit magazinul cu cea mai bogată ofertă de tapet din tot judeţul BIHOR, iar din 2013 o marca inregistrata si recunoscuta pe plan national. Magazinul deţine sute de modele pe stoc începând chiar de la 40 – 50 ron rola de 5mp, cât şi mii de modele în cataloage din peste 20 de branduri de tapet dintre cele mai veritabile din Europa.
La magazine mai găsiţi pe stoc şi borduri de tapet, autocolante, fototapet, stickere creative, baghete şi rozete din polistiren, panouri decorative, tablouri,iar la comandă aducem perdele, draperii, rulouri, storuri romane, galerii metalice şi din lemn, jaluze vertical şi orizontale.
În cazul în care tapetul se foloseşte în scopuri decorative, doar pe un singur perete, pentru restul camerei vi se prepară vopseaua lavabilă pe loc, în funcţie de nuanţele tapetului ales de Dvs.
Toate aeste produse vă sunt oferite într-un ambient plăcut, unde personalul calificat şi amabil va ajuta să faceţi cea mai bună alegere, pe gustul şi stilul Dvs.
Deasemenea, la cerere şi contra cost vi se oferă :servicii de design, montaj, măsuratori, atât pentru tapet cât şi pentru perdele şi galerii.
Scopul principal al acestei afaceri va fi îndeplinit doar prin intermediul miilor de clienţi mulţumiţi, deserviţi de catre un personal motivat care este mândru să lucreze pentru o asemenea companie.

Mail: office@tapetcenter.ro

Adresa magazine: B-dul Decebal 124 , B-dul Dacia 55

Orar: L-V:10.00 – 18.00 S: 9.00 – 13.00 D: Inchis

 

Momentan nu există nici o galerie ataşată pentru acestă locaţie.

Momentan nu a fost adăugat nici un eveniment pentru această locaţie.

Pentru a găsi mai uşor această locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Galerie "Tapetcenter"

Comentarii