Magazinul de cafea Semiramis

Detalii
Galerii
Evenimente
Localizare
Magazinul de cafea Semiramis

Adresa: Str. Primariei nr 23. Oradea

Telefon: +40.747.129662

Pagina Web: http://semiramis.ro/

Prezent pe piaţa orădeana din 2006, Magazinul şi Prăjitoria Semiramis vine în întâmpinarea aşteptărilor clientelei orientată spre produse exclusiviste a celor pentru care luxul este o dimensiune a vieţii cotidiene.
Firma noastră, Activ Food Expres SRL este importator şi distribuitor a renumitei cafele arabică de origine controlată, atât de apreciate de adevăraţii cunoscători.
Denumirea de cafea de origine controlată (Specialty Coffee) este utilizată pentru cafeaua gourmet, încadrată la Bursa Cafelei din New York .
Daca 10% din producţia mondială de cafea este premium, doar 1% din întreaga producţie este cafea de origine sau gourmet.
Acesteia i se cunoaşte provenienţa (regiunea şi cultivatorul), calitatea, varietatea din care face parte, altitudinea la care a fost cultivată.
De obicei, este recoltată manual şi este foarte riguros selecţionată.
Alături de soiul şi originea cafelei, procesul de prăjire întregeşte buchetul de arome evidenţiindu-i calităţile şi făcând distincţia între sortimente.
Dacă în mod obişnuit o cafea achiziţionată din supemarket este prăjita şi ambalată de câteva luni, interval în care produsul îşi pierde semnificativ din calităţi cafeaua Semiramis este proaspăt prăjită, măcinată la cerere şi ambalată în cantitatea solicitată.
Mai mult, cumpărătorul poate să viziteze încăperea în care se realizează prăjirea iar cafeaua va fi măcinată şi ambalată sub ochii lui.
În magazinul nostru veţi mai găsi: ceaiuri naturale, ciocolată caldă, siropuri pt cafea şi ceai, ciocolată de calitate, ceşti cafea, ceşti şi căni pt ceai, ceainice, pahare ToGo din porţelan, filtre ceai, accesorii barista, răşniţe cafea şi multe delicatesse.

 

Momentan nu există nici o galerie ataşată pentru acestă locaţie.

Momentan nu a fost adăugat nici un eveniment pentru această locaţie.

Pentru a găsi mai uşor această locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Galerie "Magazinul de cafea Semiramis"

Comentarii