Motorpro

Detalii
Galerii
Evenimente
Localizare
Motorpro

Adresa: Str. Sucevei nr 2

Telefon: +40.359.199209

Societatea Sunrise Central a fost înfiinţată în anul 2008 ca societate cu răspundere limitată, devenint reprezentantul oficial al grupului multinaţional Lombardini – KOHLER, precum şi distribuitorul oficial al producătorului italian de utilaje profesionale pentru încălzire, curăţenie şi dezumidificare Biemmedue.

Având drept obiectiv promovarea pe piaţa naţională şi locală a produselor de calitate, avem deosebita plăcere să inaugurăm în Oradea noul magazin MotorPro ca reprezentanta locală a renumitului producător de utilaje Husqvarna. Unde avem plăcerea de a oferi clienţilor bihoreni, toata gamă de produse:
Husqvarna Paduse şi Grădina – utilaje profesionale pentru lucrări forestiere şi întreţinere spaţii verzi, atât pentru utilizatori experimentaţi cât şi pentru utilizatori casnici.
Husqvarna Construct – gama de utilaje profesionale dedicate domeniului de construcţii.
Ferrari motocultivatoare şi motocositoare – dedicate sectorului agricol.
Lombardini şi KOHLER motoare termice – dedicate sectoarelor agricol, construcţii, industrie şi transporturi.
Biemmmedue generatoare de aer cald, dezumidificatoare profesionale, maşini de curăţat cu presiune, aspiratoare profesionale şi industriale
dedicate unor segmente foarte variate de clienţi de la firme din industria serviicilor de curăţenie, industria agricolă şi cea de construcţii până la utilizatori casnici.

Pe lângă produsele enumerate mai sus, magazinul nostru mai pune la dispoziţia clienţilor o gamă completă de accesorii, consumabile şi piese de schimb precum şi un service specializat, asigurând şi serviciile de garanţie şi post garanţie pentru mărcile enumerate.

În dorinţa de a deveni un partener de încredere şi un reper în conduita comercială avem plăcerea ca din data de 05.09.2015 să vă primim la sediul magazinului MotorPro de pe Str. Sucevei, Nr. 2 din Oradea.

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie mai multe galerii, de la diferite evenimente ce au avut loc aici, pentru a te delecta în voie cu ele.

 

Momentan nu a fost adăugat nici un eveniment pentru această locaţie.

Pentru a găsi mai uşor această locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Galerie "Motorpro"

Comentarii