Mens Mentis

Detalii
Galerii
Evenimente
Localizare
Mens Mentis

Adresa: Ep. Mihai Pavel nr 23

Telefon: +40.371.787777

Pagina Web: http://www.fitness-shop.ro/

Începând cu anul 2008 firma Mens Mentis a obţinut un contract de unică distribuţie în România de la cel mai mare furnizor de aparate fitness noi, refabricate şi recondiţionate din Statele Unite ale Americii cu un stoc impresionant de peste 15.000 de aparate profesionale de fitness şi bodybuiding. 

În scurt timp, Mens Mentis, a devenit liderul pieţei româneşti prin calitatea şi profesionalismul serviciilor respectiv produselor oferite.
În prezent ne mândrim cu peste 250 de săli profesionale de fitness şi culturism, echipate în exclusivitate de Mens Mentis în România în ultimii 3 ani, cu un showroom de peste 800mp respectiv un depozit de 2500mp (spaţii în care avem în permanenţă minim 500 de aparate profesionale de fitness şi culturism pe lângă un stoc impresionant de discuri, gantere, bări, accesorii aerobic/fitness/culturism, piese de schimb, consumabile şi produse profesionale de întreţinere şi mentenanţă) cu echipe de service în Oradea, Cluj Napoca şi Bucuresti.
Nimeni nu ne poate contrazice atunci când spunem că oferim la cele mai bune preţuri din România cea mai diversificată gamă de aparate de fitness şi culturism, de cea mai bună calitate produse de firme cu tradiţie, în SUA şi Europa, cu experienţă în domeniu de peste 40 de ani (mărci precum Pulse Fitness, Nautilus, Life Fitness, Precor, Hoist, Cybex, Star Trac, Magnum, Technogym, etc.)
Echipa Mens Mentis a descoperit răspunsul la această întrebare şi vă oferă soluţia optimă pentru SUCCESUL afacerii dumneavoastră. Balogh Wittman Romeo este directorul general a grupului de firme Mens Mentis cu experienţă vasta in domeniul fitness-ului şi culturismului acumulată dealungul anilor ca sportiv profesionist cât şi administrator a mai multor săli de culturism şi fitness. În timp de 10 ani, Balogh Wittman, a învăţat toate detaliile importante legate de proiectarea, executarea respectiv conducerea unei săli de culturism şi fitness şi a adus pieţei româneşti o echipă de profesionişti împreună cu parteneri atât din SUA cât şi Europa.

"Scopul principal al activităţilor de cooperare şi parteneriat cu firmele mai sus menţionate este oferirea de produse respectiv servicii superioare din punct de vedere calitativ dar totuşi la preţuri îmbatabile în comparaţie cu ceea ce se găseşte la momentul actual în România."

Mens Mentis oferă clienţilor săi:

Cele mai bune preţuri pentru cea mai diversificată gamă de aparate de fitness şi culturism, de cea mai bună calitate produse de firme cu tradiţie, în SUA şi Europa, cu experienţă în domeniu de peste 40 de ani (mărci precum Pulse Fitness, Nautilus, Life Fitness, Precor, Hoist, Cybex, Star Trac, Magnum, Technogym, etc.)
Soluţii complete pentru săli de fitness şi culturism: Consulanţă, Proiectare, Design, Marketing, Management, Service, Training, Buy-back, Finanţare. Toate aparatele vin cu o garanţie de până la 2 ani.
Asigurăm service permanent clienţilor noştri, 6 zile pe săptămână, atât în perioada de garanţie precum şi după expirarea acesteia. Puncte de service în Oradea, Cluj Napoca şi Bucureşti.
"Avem o echipă de conducere cu experienţă în domeniu şi pasionată de activitatea noastră. Scopul principal nu este să devenim cei mai mari, dar vrem să devenim cei mai buni în ceea ce facem."

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie mai multe galerii, de la diferite evenimente ce au avut loc aici, pentru a te delecta în voie cu ele.

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie o listă cu toate evenimentele ce au loc aici în perioada imediat următoare.:

 

Pentru a găsi mai uşor această locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Galerie "Mens Mentis"

Comentarii