Babel Trad Center

Detalii
Galerii
Evenimente
Localizare
Babel Trad Center

Adresa: Str. George Enescu nr. 22

Telefon: +40.729.155088

Pagina Facebook: https://www.facebook.com/babeltradcenter/?fref=ts

SC BABEL TRAD SRL este un centru de limbi străine, cu sediul în Oradea pe strada George Enescu, nr. 22. Principalul obiect de activitate este activitatea de formare a adulţilor prin organizarea de cursuri de limbi străine (engleză, germană, franceză, italiană). Dacă doriţi un curs de pregătire pentru obţinerea unui certificat internaţional care să vă asigure admiterea la o facultate în străinătate sau găsirea unui loc de muncă, noi vă putem ajuta!
Babel Trad Center este cea mai bună alegere atât pentru persoanele care doresc un curs de pregătire pentru un examen recunoscut internaţional la limbile engleză şi germană (IELTS, ECL) cât şi pentru întreprinderi care doresc să aibă angajaţi competenţi din punct de vedere lingvistic.
Mai multe detalii:
- pe site-ul: www.babeltradcenter.ro
- pe facebook: BABEL TRAD Language Center
- telefon: 0729155088
- la sediul nostru pe str. George Enescu 22.

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie mai multe galerii, de la diferite evenimente ce au avut loc aici, pentru a te delecta în voie cu ele.

 

Momentan nu a fost adăugat nici un eveniment pentru această locaţie.

Pentru a găsi mai uşor această locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Galerie "Babel Trad Center"

Comentarii