Eduard şi Bianca

Detalii
Galerii
Evenimente
Localizare
Eduard şi Bianca

Telefon: +40.743.230939

Pagina Facebook: https://www.facebook.com/eduard.bianca/

Eduard & Bianca reprezintă cel mai bun duo de magicieni din România, iar în momentul de faţă şi prezintă publicului românesc o nouă formulă, care iese din tiparele clasice: 2 magicieni profesionişti care lucrează împreună pentru a crea spectacolul de magie perfect!

Eduard & Bianca înseamnă mai mult decât magie!
Ei sunt cei care pot crea un spectacol complex, care combină magia şi iluzionismul cu teatrul, dansul, baletul, comedia şi multe altele!
La doar 20 de ani, cei doi au reuşit sa uimească o ţară întreagă la renumitul concurs „Românii au talent”, unde au smuls ropote de aplauze
cu numere periculoase, riscante şi inedite, prezentate în premiera în România!

Eduard & Bianca sunt printre singurii iluzionişti profesionişti din ţară care pot susţine spectacole special create pentru toate tipurile de magie: magie stand-up, micro magie, magie pentru copii, mentalism, magie de scenă, spectacol de mega iluzii şi magie la nuntă toate acestea prezentate într-un stil modern, nou si unic!
Fiind vorba de un cuplu de magicieni, fiecare dintre cei doi aduc ceva special acestui duo atât de apreciat!

Tel: +40.743.230939
+40.742.230682

https://www.facebook.com/eduard.bianca/?fref=ts
Website: www.Eduard-Bianca.com
www.Magician-nunta.com
E-mail: contact@eduard-bianca.com

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie mai multe galerii, de la diferite evenimente ce au avut loc aici, pentru a te delecta în voie cu ele.

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie o listă cu toate evenimentele ce au loc aici în perioada imediat următoare.:

 

Date insuficiente pentru localizare.

Galerie "Eduard şi Bianca"

Comentarii