Salon Provocateur

Detalii
Galerii
Evenimente
Localizare
Salon Provocateur

Adresa: Str. Episcop Mihai Pavel, nr.10.

Telefon: +40.359.313323

Pagina Facebook: https://www.facebook.com/pages/Salon-Provocateur/161317673922691

Patrick Cameron – stilistul admirat în întreaga lume pentru creaţiile lui impresionante, supranumit regele cocului, lansează în 2003 colecţia Provocateur. Doi ani mai târziu, în 13 martie, inspirat din talentul renumitului artist s-a deschis în Oradea Salonul de Înfrumuseţare Provocateur.
În cei 10 ani de activitate, s-a construit o echipă ambiţioasă, creativă şi activă, prezentă în permanenţă la cursuri, seminarii, concursuri şi prezentări, atât în ţară cât şi peste hotare. Cu un pachet educaţional bine pus la punct, cu informaţii despre noile trenduri şi tehnologii de ultimă oră echipa Provocateur reprezintă cu demnitate brandul Wella Germania (Sebastian, Nioxin, Sp).

„Suntem mândri că facem parte din marea familie Wella, care de 150 de ani ne ajută să găsim soluţii adecvate şi personalizate în ceea ce priveşte părul, scalpul, culoarea, tenul şi pielea clientelor noastre. Prin personalitatea fiecărui membru, echipa a depăsit bariera unei relaţii strict profesionale şi a legat prietenii de lungă durată, având ca prim scop redarea încrederii în sine. Credem că frumuseţea interioară este un dar şi o avem cu toţii, exteriorul doar o completează, iar noi nu putem decât să o facem vizibilă prin tehnologii, profesionalism, o locaţie prietenoasă şi primitoare. Echipa Provocateur, şi spun cu drag şi mândrie, este o echipă specială ce se completează prin pasiunea faţă de acea frumuseţe interioară şi exterioară." Hair-stylist Andrea Pap.
Provocateur îşi recompensează periodic clienţii fideli cu servicii gratuite şi produse Wella în cadrul unei zile speciale "Selective Day".

Frumuseţea începe de la păr (coafură), se continuuă cu tenul, pielea şi machiajul (cosmetică), trece la degete (manichiură şi pedichiură) şi, pentru că frumuseţea se remarcă prin intermediul unui tonus deosebit, răsfăţul se întregeşte cu o sedinţă de masaj.

O putem obţine într-un singur loc: Salon Provocateur, str. Episcop Mihai Pavel, nr.10.

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie mai multe galerii, de la diferite evenimente ce au avut loc aici, pentru a te delecta în voie cu ele.

 

Momentan nu a fost adăugat nici un eveniment pentru această locaţie.

Pentru a găsi mai uşor această locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Galerie "Salon Provocateur"

Comentarii