Amigo Pizza

Detalii
Galerii
Evenimente
Localizare
Amigo Pizza

Adresa: Strada Simion Bărniţiu nr. 2

Telefon: +40.259.415415

Pagina Web: http://www.amigopizza.ro/

Amigo Pizza Service vă aşteaptă la Simion Bărnuţiu nr. 2 în noul restaurant la o pizza delicioasă sau pizza la felie într-un mediu estetic şi atmosferă plăcută.

Clienţii noştri pot alege dintr-o gamă variată pizza lor preferată, care tot timpul este pregătită folosind ingrediente şi legume proaspete. Lângă pizza oferim vinuri de calitate din România şi Ungaria, dar clienţii pot alege şi din alte băuturi, cum ar fi: o cafea fierbinte, o băutură răcoritoare sau o bere rece.

Cealaltă activitatea a pizzeriei este livrarea la domiciliu. Comenzile sunt aşteptate telefonic iar pizza delicioasă şi caldă va fi transportată în cel mai scurt timp în orice punct al oraşului.

Livrăm şi în satele vecine ale oraşului. Livrarea este gratuită în oraş, iar în afara oraşului taxa de livrare este 5 Ron. Sosul livrat împreună cu pizza comandată, este cadou din partea casei.

Luni - Joi: 10°° - 23°°
Vineri: 10°° - 00°°
Sâmbătă: 12°° - 00°°
Duminică: 12°° - 22°°

 

Momentan nu există nici o galerie ataşată pentru acestă locaţie.

Momentan nu a fost adăugat nici un eveniment pentru această locaţie.

Pentru a găsi mai uşor această locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Galerie "Amigo Pizza"

Comentarii