Restaurant Majestic

Detalii
Galerii
Evenimente
Localizare
Restaurant Majestic

Adresa: Str. Panait Cerna nr 3/A, colt cu Electrica, Cantemir Oradea

Telefon: +40.751.207151

Pagina Facebook: https://www.facebook.com/restaurantmajesticoradea.majestic

Fie ca iti doresti sa iti organizezi nunta, un botez sau orice alt eveniment important din viata ta, Restaurant Majestic este solutia. Aici veti gasi confortul, eleganta si calitatea serviciilor necesare pentru o seara de neuitat.

Depasind tiparele unui restaurant clasic, cu un stil architectural unic si o capacitate de 250 de locuri, Restaurant Majestic organizeaza de asemenea si mese festive, banchete, baluri si evenimente corporate, satisfacand cele mai rafinate gusturi si ridicandu-se la cele mai inalte standarde.

Restaurantul este un model de bun gust, subliniat de mobilierul somptuos realizat din lemn masiv de culoare alba, impodobit de tapiterie pe motive clasice, materiale fine si draperii elegante.

Stilul arhitectural al salii asemuit unui palat din povestile clasice permite ca Restaurant Majestic sa reprezinte alegerea perfecta pentru o nunta/ botez desprinse din povestile cu printi si printese.

Combinand eleganta clasicului contemporan si serviciile de neegalat, Restaurant Majestic poarta semnul distinctiv al adevaratei excelente.

Facilitati:
• terasa
• cablu TV
• acces internet – WI-FI
• aer conditionat
• parcare

Avand experienta unui portofoliu bogat in organizarea de evenimente: nunti, botezuri, aniversari, cine romantice dar si evenimente corporate ( intalniri de afaceri, receptii, cocktailuri, lansari de produse, vernisaje) , echipa noastra de profesionisti va va intampina cu caldura si va fi bucuroasa sa va recomande, cu multa rabdare, pana in cele mai mici detalii, tot ce tine de reusita unui eveniment, oaspetii nostrii fiind extrem de impresionati, revenind si cu alte ocazii.

Telefon:
+40.751.207151
+40.733.699222
E-mail:
restaurantmajestic@gmail.com

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie mai multe galerii, de la diferite evenimente ce au avut loc aici, pentru a te delecta în voie cu ele.

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie o listă cu toate evenimentele ce au loc aici în perioada imediat următoare.:

 

Pentru a găsi mai uşor această locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Galerie "Restaurant Majestic"

Comentarii