Sala de Nunţi şi Evenimente Lotus

Detalii
Galerii
Evenimente
Localizare
Sala de Nunţi şi Evenimente Lotus

Adresa: Str.Nufarului nr.30 Oradea

Telefon: +40.720.068986

Pagina Web: http://www.saladeevenimentelotus.ro/

Esti in cautarea unei locatii unde fantezia sa concureze realitatea si in care petrecerea visata de tine sa prinda viata?
Te-ai saturat sa parcurgi distante considerabile pana la localurile simandicoase din imprejurimile orasului sau chiar din alte localitati unde evenimentele decurg dupa acelasi tipic?
Acum sala ultrarafinata,plina de culoarea si stralucirea clipelor magice pe care o intalneai doar la marile centre occidentale este reeditata pentru tine in incinta Centrului Comercial Lotus Center din Oradea

Sala de Nunti si Evenimente Lotus organizeaza la standarde maxime de profesionalism atat evenimente corporate cum ar fi simpozioane, meeting-uri, training-uri team-building-uri cat si evenimente private tip banchet, aniversare, nunta, botez dar si alte manifestari adaptabile la limita celor 180 de locuri de care dispune.
Prezentarile de moda si alte evenimente mondene si-au gasit pana acum locatia ideala in spatiul oferit de noi
Pentru ca evenimentul tau sa iasa ireprosabil ne asumam raspunderea unei organizari optimizate, oferindu-ti chiar si pachete all-inclusive care cuprind o gama complementara de servicii

Sala de Nunti si Evenimente Lotus reprezinta un local cu o personalitate distincta conceput ca o imbinare armonioasa de culori,sunete si texturi care alaturi de desavarsita experienta culinara, iti rasfata simturile, astfel incat vei reveni aici oricand cu placere si incredere.
Designul modern al salii este in concordanta cu preparatele din bucataria occidentala create de bucatari cu vasta experienta culinara si talent gastronomic si servite de personal amabil si discret,int-un cadru intim si destins.
Particularitatea de baza a bucatariei noastre este diversificarea meniurilor si modul lor de prezentare, astfel incat sa se elimine monotonia culinara.
Echipa noastra propune solutii personalizate si adaptate la bugetul si profilul impus de evenimentul tau fara a devia cu nimic de la standardul inalt al calitatii cu care v-am obisnuit.

Tel: 0720.068.986

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie mai multe galerii, de la diferite evenimente ce au avut loc aici, pentru a te delecta în voie cu ele.

 

Momentan nu a fost adăugat nici un eveniment pentru această locaţie.

Pentru a găsi mai uşor această locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Galerie "Sala de Nunţi şi Evenimente Lotus"

Comentarii