Restaurant Allegria

Detalii
Galerii
Evenimente
Localizare
Restaurant Allegria

Adresa: Calea Republicii, nr. 33

Telefon: +40.359.449899

Pagina Facebook: https://www.facebook.com/allegriaoradea

Orar zilnic: 11:00 la 24:00

Cu o capacitate de 130 de locuri pe terasă şi 80 de locuri în interior, restaurantul Allegria pune la dispoziţia clienţilor un meniu variat din bucătăria universală cu tentă mediteraneeană.
Restaurantul vine cu un design personalizat într-o clădire monument istoric, reabilitată recent cu sprijinul Episcopiei Romano-Catolice din Oradea.
„Închinat degustătorilor de fine arome, de aici şi de departe, cu drag de viaţa bună, şi mese îmbelşugate stropite cu viţă de vie strălucind sângerie în cristaluri!”

Acesta este „motto-ul” nostru şi ne place să credem că preparatele delicioase şi, nu în ultimul rând, amabilitatea şi buna pregătire a personalului ,vor satisface cele mai exigente gusturi.

În restaurantele noastre puteţi servi preparate din bucătăria românească şi din bucătăria internaţională, specialitatea noastră fiind prepararea muschiului de vită şi a reţetelor din bucătăria mediteraneeană!
Eleganţă, amabilitate, servire ireproşabilă şi preparate delicioase = ALLEGRIA

 

Momentan nu există nici o galerie ataşată pentru acestă locaţie.

Momentan nu a fost adăugat nici un eveniment pentru această locaţie.

Pentru a găsi mai uşor această locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Galerie "Restaurant Allegria"

Comentarii