Hanul cu Noroc

Detalii
Galerii
Evenimente
Localizare
Hanul cu Noroc

Adresa: Str. M. Kogălniceanu nr.7

Telefon: +40.359.199466

Pagina Web: http://www.hanucunoroc.ro/

Hanul cu Noroc vă aşteaptă cu mâncare tradiţională româno-maghiară.
Cu o capacitate de 170 locuri în interior şi 360 locuri pe terasă, localul este locul ideal pentru sărbătorirea evenimentelor speciale din viaţa dumneavoastră.
Aici veti gasi o mare varietate de bauturi,vinuri, peste 50 de sortimente de bere si multe delicii din cafea si bauturi racoritoare!
De asemenea, restaurantul dispune şi de spatiu de joaca pentru copii, parcare, salon fumători, salon nefumători şi un separeu de 45 de locuri HAN CAFE  care se poate inchiria
pentru diverse evenimente private (fara taxa de inchiriere)
Pentru evenimentele sportive localul dispune de 25 de televizoare cu plasma la care puteti vedea toate evenimentele sportive transmise live!
De asemenea Hanul cu Noroc livreaza si mancare la domiciliu!
Orar:
luni - vineri: 11:00 – 24:00
sâmbătă - duminică: 12:00 - 24:00
 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie mai multe galerii, de la diferite evenimente ce au avut loc aici, pentru a te delecta în voie cu ele.

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie o listă cu toate evenimentele ce au loc aici în perioada imediat următoare.:

 

Pentru a găsi mai uşor această locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Galerie "Hanul cu Noroc"

Comentarii