Grand'Or Deluxe

Detalii
Galerii
Evenimente
Localizare
Grand'Or Deluxe

Adresa: Str. Vasile Alecsandri, Oradea

Telefon: +40.773.873632, +40.751.331498, +40.359.455179

Pagina Facebook: https://www.facebook.com/pages/GrandOr-Deluxe/1481915535368819

 Savurează un prânz şi o cină delicioasă la Restaurant Grand'Or! Grand'or te va surprinde cu bogaţia meniului, varietatea de produse pe care le oferă, prospeţime şi arome inedite. Un prânz gustos, pentru toate gusturile sau o cină relaxantă, într-un ambient deosebit, elegant şi discret sunt alegerea potrivită, în fiecare zi. Gustări şi preparate inedite, o varietate de vinuri alese şi desert pentru satisfacţia papilelor tale gustative! Program Restaurant: luni - vineri, în intervalul orar 11.00-23.00.

Grand'Or Deluxe. Un cochet salon cu o capacitate de 200 de persoane, care inspiră eleganţă şi rafinament, va asteapta sa celebram impreuna evenimentele importante din viata voastra. Grand'Or Deluxe este o locatie premium, ce pune la dispozitie un set complet de servicii pentru ca tu sa te poti bucura de fiecare moment al evenimentului, intr-o atmosfera rafinata, calduroasa si plina de stil. Fie ca este vorba de o petrecere privata (nunta, botez, zi de nastere) sau de un eveniment corporate (conferinta, gala, lansare de produs etc.), echipa noastra de profesionisti vor lucra cu pasinue pentru tine, spre a pune la punct fiecare detaliu al evenimentului.
Pozitia ultracentrala si numarul mare de mijloace de transport fac accesul foarte facil la acest salon de evenimente. Grand'Or Deluxe este una din cele mai mai bine pozitionate sali de nunta din Oradea, situata pe Vasile Alecsandri aproape de Biserica cu Luna, de Primărie si de Parcul 1 Decembrie ideal pentru sedinte foto.
Grand'Or Deluxe. Un nou concept. Un nou lux.


 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie mai multe galerii, de la diferite evenimente ce au avut loc aici, pentru a te delecta în voie cu ele.

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie o listă cu toate evenimentele ce au loc aici în perioada imediat următoare.:

 

Pentru a găsi mai uşor această locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Galerie "Grand'Or Deluxe"

Comentarii